Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Frame Support
tomig
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/19/2003
Member Is Offline
posted on 9/19/2003 at 04:04 PM Reply With Quote
Frame Support


I am posting hoping someone can help since I have gotten no response from support.

I have set up a three frame document. Two of the frames are using menus. By themselves, the menu pop-outs work fine, but when combined in the frames, the main menu items appear but the pop-outs do not appear over the content frame. I have tried so many variety of things based on the online documentation, but I am not getting something right.

This is how I have it set up now.

I have three frames. A "header" frame which goes across the top, a "menu" frame on the bottom left and a "content" frame on the bottom "right". The "content" frame is my slave.

In the "header" html document I have the following:

<script language="JavaScript">
<!--
var MENU_FRAMES = [
['header'],
['menu','content']
]
//-->

</script>
<script language="JavaScript">
<!--
new menu (MENU_ITEMS0, MENU_POS0, MENU_FRAMES, "header");
//-->
</script>

In the "menu" html document I have the following:

<script language="JavaScript">
<!--
var MENU_FRAMES = [
['header'],
['menu','content']
]
//-->

</script>
<script language="JavaScript">
<!--
new menu (MENU_ITEMS1, MENU_POS1, MENU_FRAMES, "menu");
//-->
</script>

In the "content" I have this code (along with the javascript file references for both menus):

<script language="JavaScript">
<!--
new menu (MENU_ITEMS0, MENU_POS0, null, "header");
//-->
</script>
<script language="JavaScript">
<!--
new menu (MENU_ITEMS1, MENU_POS1, null, "menu");
//-->
</script>

Can someone lead me down the correct path to getting this to work?

Thanks!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tomig
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/19/2003
Member Is Offline
posted on 9/19/2003 at 05:30 PM Reply With Quote
Frame Support continued


So I am a step closer. If I click on the menu item in both frames when in IE5, they reload in the frame and then the popouts work.

Would this indicate that the content frame needs to load first?

Is there code to cause that to occur?

Thanks.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nik


Posts:
Registered: 1/1/1970
Member Is Offline
posted on 9/22/2003 at 02:52 PM Reply With Quote

Our specialists are working over your problem. We'll answer you via email as soon as possible.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004