Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: How to use method changeCont
tenardi
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/26/2011
Location: indoneisa
Member Is Offline
posted on 9/26/2011 at 07:32 AM Reply With Quote
How to use method changeCont


Hi, it's first time for me in using tigra tables pro.
As the title, i want to ask how to load data in table without refresh the page. For example when i click a button, then the table should change it's content without refresh page.

I've try like this :
var q =
[
["dff","ADAMS",-5,"01-05-2011","23746","ok"],
["3434","ANDERSON",6,"01-06-2011","77286","ex"]
];
myTable.changeCont(q, 0); but it doesn't work..

Can someone guide me how do to that??
thanks in advance..
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tenardi
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/26/2011
Location: indoneisa
Member Is Offline
posted on 9/26/2011 at 08:41 AM Reply With Quote

UPDATE

method changeCont only can running if name of content array which we want to load was declared in javascript file.

Is it a bug?

--- in my firebug console, appears error like this :

TTPb is undefined
[Break On This Error] var path_to_files='js/ttp_files/';var ...eSheets?'ok':'no','.js"></SCR','IPT>')
table.js (line 9)
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos
Simple
XP-styled
3D designed
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004