Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: image box with question mark under scrolling text
jmckay
Junior Member

Posts: 3
Registered: 7/26/2009
Location: New Hampshire
Member Is Offline
posted on 7/26/2009 at 06:34 PM Reply With Quote
image box with question mark under scrolling text


I have read all the documentation and have gotten the scroller to work with all the content i want but there is a strange blue box with a question mark in it under all of my text. I would appriciate it if someone cound help me with my issue. THANKS
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
jmckay
Junior Member

Posts: 3
Registered: 7/26/2009
Location: New Hampshire
Member Is Offline
posted on 7/28/2009 at 02:19 AM Reply With Quote
fixed


I figured it out. somehow the pixel.gif image got deleted from my tspfiles folder. I reinstalled it and all is well
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Tigra Scroller
Product Demonstrations Live Demos:
Multiple vertical scrolling
Horizontal scrolling
Free Download Free Download
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
   
Tigra Scroller PRO
Product Demonstrations Live Demos
Vertical automatic scrolling
Horizontal manual scrolling
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004