Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: IE7.0: script does not work
veerle
Junior Member

Posts: 2
Registered: 4/30/2008
Location: belgium
Member Is Offline
posted on 4/30/2008 at 09:10 PM
IE7.0: script does not work


The Fader works perfectly in FF, but in IE 7 the error when loading the page is:" last element of items structure is undefined". No images are seen. What does this error mean?

How can I fix this? Does anybody know a work-around?

I'm not a developer, so please, if you could explain it as if I am blond?

tx,

Veerle
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 5/1/2008 at 01:34 PM

check for the unnecessary commas in the configuration such as comma after the last element of the list of slides.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
veerle
Junior Member

Posts: 2
Registered: 4/30/2008
Location: belgium
Member Is Offline
posted on 5/1/2008 at 01:55 PM

yes, this was the trick. Fader does it's job in IE now. Thanks a lot!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Page Live Demos
Product Page Simple Slide Show
Product Page Multiple Slide Shows
Product Page Methods and Properties
Free Script Download Free Download
Product Documentation Documentation
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004