Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Tigra menu and Front Page
famous
Newbie

Posts: 1
Registered: 2/21/2008
Location: Greece
Member Is Offline
posted on 2/21/2008 at 09:43 AM Reply With Quote
Tigra menu and Front Page


It seems that it doesn't work in Frontpage
Can anyone help?
txs
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 2/21/2008 at 04:02 PM Reply With Quote

The menu is designed to work in browsers. To display the page preview your web editor most likely uses the code of one of the browsers supported by the menu. In this case the problem is caused by the menu misconfiguration, not by the incompatibility.
Monitor JavaScript error console for the clues.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004