Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Show menu permanently on load
trickert
Junior Member

Posts: 2
Registered: 3/12/2007
Location: Germany
Member Is Offline
posted on 3/12/2007 at 03:38 PM Reply With Quote
Show menu permanently on load


We're using Tigra Menu Gold. Now we want to build a menu that shows on load permanently one selected submenu (it's a little bit difficult - designers ideas...)... :(

1. The menu is somewhere on the page with 4 main menu entries
2. Every menu entry contains 3-5 submenu entries.
3. If the user scrolls over one of the main menus the corresponding submenu opens as usual (drop down).
4. If the user selects now one of the menu entries, the browser sends a new request and another page will be loaded.
5. Now comes the tricky part. On the new page the selected menu entry within the selected submenu should stay highlighted regardless where the mousepointer is.

Now there are two problems:
1. Is there a way in JavaScript or so to send a request to TigraMenu that it opens a submenu and highlights a menu entry.
2. Then there is the "mouse"-problem. How can we disable the hide-event for this submenu entry (show the submenu until another menu entry is selected) (onmouseover/onmouseout)...

Is this possible with the TigraMenu?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 3/12/2007 at 03:42 PM Reply With Quote

http://www.softcomplex.com/forum/viewthread_1512/
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
trickert
Junior Member

Posts: 2
Registered: 3/12/2007
Location: Germany
Member Is Offline
posted on 3/13/2007 at 08:27 AM Reply With Quote

Hi!

Sorry, using the word "highlighting" was mistakable. What I mean was that the menu should be "open". The submenu with the selected item should be visible. Here you can see it - business.cadooz.com/test/products.html


The "Products" menu on this page should be open on load, but it should stay open even when we leave the menu. This should be until we select another menu entry (then this submenu should stay open).
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 3/13/2007 at 04:00 PM Reply With Quote

Drop down menu is not the right product for your situation. I'd recommend using a static HTML for that.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 
Tigra Menu PRO
Product Demonstrations Live Demos
Alignment & Multimenus
Unlimited Depth
Item sizing and positioning
Inner HTML
Frames, Targeting
Static Positioning
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Tigra Menu PRO FAQ
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 
Product Page Tigra Menu GOLD
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004