Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Leaf Icons Disappearing -- HELP!
wizard2222
Newbie

Posts: 1
Registered: 8/30/2006
Member Is Offline
posted on 8/30/2006 at 11:25 AM Reply With Quote
Leaf Icons Disappearing -- HELP!


I have set this Tigra Tree up, and it looks pretty nice. I have two things that I wondered if anyone could help me to fix.

1. Leaf Icons Disappearing
This happens after clicking on the leaf itself. I have the leaf run a piece of javascript that adds a name to an object list. But everytime for each leaf, the icon for that very leaf disappears. What could be causing this?

2. Icon load is very slow
I have a tree with somewhere in the neighborhood of 2500 records subbed into a total of 5 or so nodes. Two of these nodes contain about 900 leafs. When I click to open a node, the names all come up fine, but the icons load extremely slowly (and if I click on a leaf before all are loaded, what icons didn't get loaded never get loaded). Not sure what is causing this.

Here is my TPL file:
var tree_tpl = {
'target' : '_self', // name of the frame links will be opened in
// other possible values are: _blank, _parent, _search, _self and _top

'icon_e' : '/images/tigra/empty.gif', // empty image
'icon_l' : '/images/tigra/line.gif', // vertical line

'icon_32' : '/images/tigra/base2.gif', // root leaf icon normal
'icon_36' : '/images/tigra/base2.gif', // root leaf icon selected

'icon_48' : '/images/tigra/base2.gif', // root icon normal
'icon_52' : '/images/tigra/base2.gif', // root icon selected
'icon_56' : '/images/tigra/base2.gif', // root icon opened
'icon_60' : '/images/tigra/base2.gif', // root icon selected

'icon_16' : '/images/tigra/folder.gif', // node icon normal
'icon_20' : '/images/tigra/folderopen.gif', // node icon selected
'icon_24' : '/images/tigra/folderopen.gif', // node icon opened
'icon_28' : '/images/tigra/folderopen.gif', // node icon selected opened

'icon_0' : '/images/tigra/page.gif', // leaf icon normal
'icon_4' : '/images/tigra/page.gif', // leaf icon selected

'icon_2' : '/images/tigra/joinbottom.gif', // junction for leaf
'icon_3' : '/images/tigra/join.gif', // junction for last leaf
'icon_18' : '/images/tigra/plusbottom.gif', // junction for closed node
'icon_19' : '/images/tigra/plus.gif', // junctioin for last closed node
'icon_26' : '/images/tigra/minusbottom.gif',// junction for opened node
'icon_27' : '/images/tigra/minus.gif' // junctioin for last opended node
};


Here is a sample of one of my .JS files (this is the smallest I have):
var TREE_ITEMS = [
['/Projects/rdi - main', null,
['.air-project-parameters', 'javascript: addObject('.air-project-parameters');'],
['.project-end.ksh', 'javascript: addObject('.project-end.ksh');'],
['.project-start.ksh', 'javascript: addObject('.project-start.ksh');'],
['rdi_val_map_rules.mp', 'javascript: addObject('rdi_val_map_rules.mp');'],
['dml', null,
['application.dml', 'javascript: addObject('dml/application.dml');'],
['calculation.dml', 'javascript: addObject('dml/calculation.dml');'],
['constant.dml', 'javascript: addObject('dml/constant.dml');'],
['data_element.dml', 'javascript: addObject('dml/data_element.dml');'],
['data_element_domain.dml', 'javascript: addObject('dml/data_element_domain.dml');'],
['data_element_type.dml', 'javascript: addObject('dml/data_element_type.dml');'],
['data_vector.dml', 'javascript: addObject('dml/data_vector.dml');'],
['dataset.dml', 'javascript: addObject('dml/dataset.dml');'],
['dataset_element.dml', 'javascript: addObject('dml/dataset_element.dml');'],
['dml_file.dml', 'javascript: addObject('dml/dml_file.dml');'],
['dml_type.dml', 'javascript: addObject('dml/dml_type.dml');'],
['ecs_error_code.dml', 'javascript: addObject('dml/ecs_error_code.dml');'],
['environment.dml', 'javascript: addObject('dml/environment.dml');'],
['graph.dml', 'javascript: addObject('dml/graph.dml');'],
['interface.dml', 'javascript: addObject('dml/interface.dml');'],
['lookup.dml', 'javascript: addObject('dml/lookup.dml');'],
['lookup_component.dml', 'javascript: addObject('dml/lookup_component.dml');'],
['lookup_type.dml', 'javascript: addObject('dml/lookup_type.dml');'],
['mapping_rule.dml', 'javascript: addObject('dml/mapping_rule.dml');'],
['source.dml', 'javascript: addObject('dml/source.dml');'],
['transformation_type.dml', 'javascript: addObject('dml/transformation_type.dml');'],
['xfr_file.dml', 'javascript: addObject('dml/xfr_file.dml');'],
['xfr_mapping_rule.dml', 'javascript: addObject('dml/xfr_mapping_rule.dml');'],
],
['mp', null,
['design', null,
['rdi_com_cdc_load.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_com_cdc_load.mp');'],
['rdi_com_process_error_logs.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_com_process_error_logs.mp');'],
['rdi_com_ver_app.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_com_ver_app.mp');'],
['rdi_gen_code.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_gen_code.mp');'],
['rdi_unld_data_def.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_unld_data_def.mp');'],
['rdi_unld_map_rules.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_unld_map_rules.mp');'],
['rdi_upd_data_def.mp', 'javascript: addObject('mp/design/rdi_upd_data_def.mp');'],
],
['test_tables.mp', 'javascript: addObject('mp/test_tables.mp');'],
],
['run', null,
['rdi_gen_dml.ksh', 'javascript: addObject('run/rdi_gen_dml.ksh');'],
],
]
];
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigrauser10
Newbie

Posts: 1
Registered: 3/23/2007
Member Is Offline
posted on 3/23/2007 at 01:25 PM Reply With Quote
Help needed!!!!Same problem


I am using Tigra Tree Menu PRO. I am having the same problem. When I click on the menu item name the icon is getting disappeared. when I move the mouse over I am seeing the icon. Please suggest.

Thanks in advance.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 3/23/2007 at 06:08 PM Reply With Quote

It is possible that icon for that state is not defined or missing. Look server's log file for 404 errors.
If you can't resolve the problem on your own then submit a support ticket.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos:
Frames targeting
Win help style
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Support Forum Technical Support
Support Forum
   

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004