Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Adding a blank line
lethallew
Newbie

Posts: 1
Registered: 6/14/2006
Member Is Offline
posted on 6/14/2006 at 09:50 AM Reply With Quote
Adding a blank line


I want to be able to add a blank line to my menu system that does not link anywhere. How can I do this?

eg.

Home
BLANK LINE
Products
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 6/14/2006 at 07:30 PM Reply With Quote

Just specify '' as the text and null as the link
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004