Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Problems with Tigra menu builder
johnhoare
Junior Member

Posts: 3
Registered: 2/24/2006
Member Is Offline
posted on 2/24/2006 at 05:11 PM Reply With Quote
Problems with Tigra menu builder


I'm getting problems trying to use the menu builder - all is Ok until I try Preview or Export - I get an error icon on the status line, error is 'F_DATA.A-MODES' is null or not an object (in builder tabs.html file) - am I missing something? All I've done is to download and unzip Tigra Menu.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 2/24/2006 at 07:04 PM Reply With Quote

Send you saved data file, we'll check it out.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
johnhoare
Junior Member

Posts: 3
Registered: 2/24/2006
Member Is Offline
posted on 2/25/2006 at 09:00 PM Reply With Quote

OK - see attachment. I've also copied it below. I assume it should have an A_MODES entry somewhere?

// Tigra Menu Builder project file
// Project Name: undefined
// Saved: 02/24/2006

var N_MODE = 0;

var N_TPL = 1;

var A_MENU = {
'menu_pos': 'relative',
'menu_left': 50,
'menu_top': 20
};

var A_TPL = [
{
'level_layout': 'v',
'level_width': 100,
'level_height': 24,
'level_left': 0,
'level_top': 23,
'time_expand': 200,
'time_hide': 200,
'level_style': 0
},
{
'level_layout': 'v',
'level_width': 120,
'level_btop': 10,
'level_bleft': 85,
'level_left': 0,
'level_top': 23,
'level_style': 1
},
{
'level_btop': 10,
'level_bleft': 105
}
];

var A_ITEMS = [
{
'text_caption': 'Home',
'children': [
{
'text_caption': 'Articles (Main content)',
'link_href': 'enter link here',
'link_target': 'AdminArticles.asp',
'text_statusbar': 'Articles'
},
{
'text_caption': 'Events',
'link_target': 'AdminEvents.asp',
'text_statusbar': 'Events'
},
{
'text_caption': 'Links',
'link_target': 'AdminLinks.asp',
'text_statusbar': 'Links'
}
]
},
{
'text_caption': 'Members',
'link_target': 'AdminMembers.asp',
'text_statusbar': 'Members'
},
{
'text_caption': 'News',
'link_target': 'AdminNews.asp',
'text_statusbar': 'News'
},
{
'text_caption': 'MHD'
},
{
'text_caption': 'Callouts'
},
{
'text_caption': 'WITS Inventory',
'link_target': 'WITSInventory.asp'
}
];

var A_STYLES = [
{
'name': 'blue grades - root level',
'box_background_color': ['#3C76B2','#4D99E6'],
'box_border_color': '#2B547F',
'box_border_width': 1,
'box_padding': 4,
'font_color': '#FFFFFF',
'font_family': 'Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;',
'font_size': 12,
'font_weight': 0,
'font_style': 0,
'font_decoration': 0,
'text_align': 'center',
'text_valign': 'middle',
'n_order': 0,
'n_id': 0
},
{
'name': 'blue grades - sub levels',
'box_background_color': ['#4D99E6','#3C76B2'],
'box_border_color': '#2B547F',
'box_border_width': 1,
'box_padding': 4,
'font_color': '#FFFFFF',
'font_family': 'Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;',
'font_size': 12,
'font_weight': 0,
'font_style': 0,
'font_decoration': 0,
'text_align': 'left',
'text_valign': 'middle',
'n_order': 1,
'n_id': 1
}
];

Attachment: Tigra.rtf (3.65kb)
This file has been downloaded 642 times
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 2/26/2006 at 03:44 AM Reply With Quote

Worked nicely for me. maybe some builder files are corrupted on your computer. Attached is the exported results.

Attachment: exported.zip (2.88kb)
This file has been downloaded 636 times
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
johnhoare
Junior Member

Posts: 3
Registered: 2/24/2006
Member Is Offline
posted on 3/1/2006 at 10:16 AM Reply With Quote

I was running the original version from a network drive - I've now moved everything to my local drive and it all works OK.
Thanks for your help.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004