Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: radio buttons
mcs1169
Junior Member

Posts: 3
Registered: 9/3/2003
Member Is Offline
posted on 11/3/2005 at 10:49 PM Reply With Quote
radio buttons


Hi. I purchased the PRO version because I saw on one of these forums that radio buttons and dependencies would be supported. I do not see anything in the documentation about this. TIGRA stated in another post that you can hook javascript to be able to handle the dependencies.

I am not very good with javascript (that is one of the reasons that I purchased this product) so do not know how I would go about doing this.

I have a form with three radio buttons each with it's own dropdown that is grayed out until you select the radio button next to it. I want to be able to require a radio button selection and then require the associated dropdown on form submission.

Any help is appreciated.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
rambit
Junior Member

Posts: 4
Registered: 11/16/2005
Member Is Offline
posted on 11/17/2005 at 01:20 AM Reply With Quote

Have you tried contacting them through the support link? I've used it, and they were quick to respond and resolve my problem.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Product Demos
Registration Form Validation
Login Form Validation
Multiple Forms Validation
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Validators Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004