Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Tigra menu Gold
bhaskar
Newbie

Posts: 1
Registered: 9/1/2005
Location: Chennai
Member Is Offline
posted on 9/1/2005 at 01:40 PM Reply With Quote
Tigra menu Gold


Hi,
I would like to go for Tigra Menu Gold but i need one clarification from you. I know that Tigra Menu Gold supports Cross frame. My doubt is will it support nested frame.

My Application has an header page and content page. The content page changes dynamically. The content page may or may not have a frameset inside it. Will your system support this?

pls reply immediately

thanks,
Bhaskar
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
silensho
Junior Member

Posts: 3
Registered: 8/30/2005
Location: Guatemala
Member Is Offline
posted on 9/1/2005 at 07:46 PM Reply With Quote

If you want the links of the menu to appear in another frame, you'll have to modify the function mitem_init in the menu.js file.

The way to do it is to add the target in the string that is being built there, so that everytime any item on the menu is clicked, the link will be loaded in the specified target.

I'm having trouble myself while trying to open the menu links in different frames. I've bee trying to use the contents on menu_items.js to add a third item on each "line", so when the mitem_init is called, the target could be specified as ' "...target=" '+this.fields[2]+' " style = '.

However, just adding a "third item" just won't do. I don't know much about javascript, and it all looks too abstract to me, so I can't tell where the menu is "built", so it can recognize the "third item" of "each row" as the target.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 10/29/2005 at 05:01 PM Reply With Quote

re. frames targetging: instead of violating the terms you can use 'tw' item scope configuration key to specify the target for each item individually.

the actual question however was related to the frameset configuration. Here is the one of the limitations listed in the product documentation:

- frameset configuration can't be changed without main (top level) page reload
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004