Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: scroller looping
asleepwheel
Junior Member

Posts: 3
Registered: 3/15/2005
Member Is Offline
posted on 3/16/2005 at 04:08 PM Reply With Quote
scroller looping


so this pro version of the scroller allows for continuous looping of the content?

does it also allow for putting the contents into a <div> layer, or do the contents have to reside in an <iframe> ?

thanks
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
rock
Moderator

Posts: 687
Registered: 4/15/2003
Member Is Offline
posted on 3/17/2005 at 10:11 AM Reply With Quote

1. Yes.
2. Content of the PRO scroller resides in a layer.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos
Vertical automatic scrolling
Horizontal manual scrolling
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004