Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: MS Frontpage usage?
wittster
Newbie

Posts: 1
Registered: 10/12/2004
Location: Louisville KY
Member Is Offline
posted on 10/12/2004 at 02:15 PM Reply With Quote
MS Frontpage usage?


Can I use the Menu Gold to create dropdown menus in Microsoft Frontpage. I'm pretty green at this stuff and seeing your product do what it does is what I want to do in my website I'm constructing.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
developer
Junior Member

Posts: 5
Registered: 9/30/2004
Member Is Offline
posted on 10/18/2004 at 02:42 PM Reply With Quote

My site is built with Frontpage (originally 2002, now using 2003). There is no reason you can't publish it from Frontpage.

When you preview your menu, make sure to do it via the browser.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004