Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Dynamically Adding Nodes
twaks99
Newbie

Posts: 1
Registered: 10/5/2004
Member Is Offline
posted on 10/5/2004 at 04:33 PM Reply With Quote
Dynamically Adding Nodes


We have a very large tree that is pulling up around 8000 items and takes nearly two minutes to load each time. To resolve this problem, we would like to draw only the outer nodes of this tree initially and create new child nodes dynamically as the user drills down to the lower levels. Is there any way to dynamically create new nodes straight from javascript?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 10/17/2004 at 03:46 AM Reply With Quote

What you describe is called "load on demand". This feature requires sever side support which is beyond stnadard features of Tigra Tree Menu PRO. Please contact softcomplex using customer care system at http://www.softcomplex.com/support/ for the script customization.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos
Multiple Trees
Frames Targeting
Icons and Styles Overloading
Event Handling
Performance Test
Version 1.2 features
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004