Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: menu item width
jimgoings
Junior Member

Posts: 3
Registered: 9/24/2004
Location: Portland, OR
Member Is Offline
posted on 9/24/2004 at 01:48 AM Reply With Quote
menu item width


What determines menu item width? For example, in the default MSStyle, what determines the width of each item in the root menu?

Also, in the item.js file, what do the sw and bw elements mean?

[wrap_root('Docs & Info', 1), null, {'sw':106, 'bw':120},

I looked in the documentation, but it didn't explain anything about 'sw':106...
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 9/24/2004 at 02:09 PM Reply With Quote

http://www.softcomplex.com/products/tigra_menu_gold/docs/#item_scope

sw - Width of the item in pixels. Takes precedence over all other width settings but is taken into account for horizontally oriented submenu blocks only. A positive integer number

bw - Width of the item child block in pixels. Takes precedence over a corresponding level template settings but is taken into account for vertically oriented submenu blocks only. A positive integer number

Also you setup the width globally for all items of the level:

http://www.softcomplex.com/products/tigra_menu_gold/docs/#sizes
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
jimgoings
Junior Member

Posts: 3
Registered: 9/24/2004
Location: Portland, OR
Member Is Offline
posted on 9/24/2004 at 05:10 PM Reply With Quote
Thank You


Excellent. Thanks for the help!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
JRoC
Newbie

Posts: 1
Registered: 4/25/2005
Member Is Offline
posted on 4/25/2005 at 03:00 PM Reply With Quote

On Menu Level 0, can you control the width of each individual Item? I need each Item to have a different width. Is this possible?

Thanks for any help...
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 7/27/2005 at 11:36 PM Reply With Quote

that is in tigra menu pro or tigra menu gold
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004