Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread Poll:
Author: Subject: no output
Current User
Junior Member

Posts: 5
Registered: 6/5/2004
Member Is Offline
posted on 6/5/2004 at 04:24 AM Reply With Quote
no output


Hi, I instaled your program and set it up, and it is the active 500 error doc, B-U-T there's no error details either in the returned page (for my IP) or in the logfile! any ideas?

test file is http://novaurl.com/wfw/test.cgi
log file is http://novaurl.com/500.log
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Current User
Junior Member

Posts: 5
Registered: 6/5/2004
Member Is Offline
posted on 6/5/2004 at 09:44 PM Reply With Quote

Nothing, even though Apache's error log dose have an error for each event of test.cgi that throws an error, and although 500.pl is evoked as an error doc.
I wonder what could be wrong?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 6/6/2004 at 05:43 AM Reply With Quote

Error log is maintained by the web server no matter if our script is working or not. If you can't see any changes to error log then there is some problem with the server itself. once you get error log working you'll see what's wrong with our script by reviewing the messages in the log.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Current User
Junior Member

Posts: 5
Registered: 6/5/2004
Member Is Offline
posted on 6/7/2004 at 02:06 AM Reply With Quote
huh?


What in the world, that I said would make you think that Apache's own error log wasn't functioning?
I reread my two posts like nine times, and I certainly never said that... It works fine, I installed your error handling script to see if I could get better, or at least more convenient, reports.
Now, every evocation of 500.pl goes off without firing any error (in itself). but it dose not convey any error data in it's middle field or log, even though the error which caused it (500.pl) to be evoked, itself generated an error in the log. This is Server: Apache/2.0.48 on Redhat "Fedora" (a hardened linux with minimalist permissions), could that be it? I think it's got more to do with the Apache version than the O/S myself....
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 6/7/2004 at 03:09 PM Reply With Quote

that was "no error details in the logfile" that made me think log file wasn't functioning.

What happens when you access the script directly by its url i.e.

http://www.yoursite.com/cgi-bin/500.pl
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Current User
Junior Member

Posts: 5
Registered: 6/5/2004
Member Is Offline
posted on 6/8/2004 at 05:29 AM Reply With Quote

test file is http://novaurl.com/wfw/test.cgi
log file is http://novaurl.com/500.log

500.pl is at http://novaurl.com/500.pl
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Current User
Junior Member

Posts: 5
Registered: 6/5/2004
Member Is Offline
posted on 6/8/2004 at 06:45 AM Reply With Quote

forget it, I removed the files.
thanks anyway.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
esapplications
Newbie

Posts: 1
Registered: 7/24/2004
Location: www.esapplications.com
Member Is Offline
posted on 7/24/2004 at 05:13 PM Reply With Quote
Solution


Yes this was a painful thread to read. Your script was failing to show reporting information because either A): you did not give permissions (--rw--r--r-) to the apache error_log file; or B): You did and failed to restart your Apache Server after implementing the script.

Peace Out
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
JanetKellman
Newbie

Posts: 1
Registered: 7/9/2007
Member Is Offline
posted on 7/9/2007 at 06:08 PM Reply With Quote

hi,
esapplications, i'm newbie to development, how I can change permissions on file to --rw--r--r-?
thanks adv.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 7/9/2007 at 06:22 PM Reply With Quote

if you hosting provider offers web based control panel then open file manager, navigate to the file and set the permissions with the checkboxes (owner - read/write, group - read, world - read). if you have access to the system via the console and you have rights to change permission on this file then the command is chmod 644 filename
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread Poll:

Related Links:
Product page Product Page
Free Download Free Download
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004