Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Submenus do not disappear
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 12/1/2003 at 06:57 PM Reply With Quote
Submenus do not disappear


I've experienced a problem with the v2.0 product. In Internet Explorer v5.0, the menu will not remove the submenus after they have been displayed. It seems to be a screen refresh issue. A refresh of the page removes the offending submenus.

I was wondering if there was a code fix for this for the standard v2.0 product?

Cheers!
Kris
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nik


Posts:
Registered: 1/1/1970
Member Is Offline
posted on 12/2/2003 at 08:19 AM Reply With Quote

You are the first person complaining about such problem. Please mention URL of your page with menu if it is possible.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 12/2/2003 at 07:43 PM Reply With Quote

Right at the Tigra Menu page it happens, so I know it's an unmodified version.

This is occuring in IE 5.00.2920.0000

I've checked this browser with the Tigra Menu PRO and GOLD pages, and it does not occur.

Cheers!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nik


Posts:
Registered: 1/1/1970
Member Is Offline
posted on 12/3/2003 at 09:04 AM Reply With Quote

And what about demos from distribution package? Does this problem happen to them too?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 12/3/2003 at 02:53 PM Reply With Quote

Yes, it happens in the demo distribution package as well.

I've now also created a screen shot that may be useful or not.

Cheers!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
froggy
Junior Member

Posts: 3
Registered: 1/3/2004
Member Is Offline
posted on 1/3/2004 at 10:08 PM Reply With Quote
ditto


I have exactly the same problem. Using IE 5.00.3700.1000 SP4.

I tried changing the hidedelay in menu.js but no response at all.

This problem does not occur with Opera 7.11

I hope this problem can be resolved quickly, considering the number of IE users there are.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 1/3/2004 at 11:03 PM Reply With Quote

Well, considering the price of the menu, that's exactly how much support I've paid. In other words, I'm not waiting around with baited breath. *hehe*

If the team can fix it sooner, then GREAT!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
froggy
Junior Member

Posts: 3
Registered: 1/3/2004
Member Is Offline
posted on 1/4/2004 at 04:10 AM Reply With Quote

I have this feeling that 'breaking' the code for the 'free' version is actually a way to purchase the Gold or Pro or whatever version, unless you go and dig through the code and fix it yourself. ;)

I'll give that a go. If I can't I'll go look for an alternative.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 1/4/2004 at 05:58 PM Reply With Quote

So far the base Menu product is fantastic, in my opinion. It's more the extended features that you want the Pro or Gold menus for. And it would only make sense that SoftComplex would put more of their developer hours into the products that people will actually pay for. *shrug*
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 1/6/2004 at 07:02 AM Reply With Quote

DX4, thank you for your feedback.

Basically we do our best developing and supporting all our products no matter if they are free or not. There are already a lot of outdated, not supported, low quality amateur programmed components available on the net. They didn't satisfy us as developers so we created own.

We don't have a dedicated team of developers assigned to each product so sometimes fixes take time, but priorities for all products are the same.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 1/6/2004 at 04:00 PM Reply With Quote

Quote:
Originally posted by tigra
DX4, thank you for your feedback.

Basically we do our best developing and supporting all our products no matter if they are free or not. There are already a lot of outdated, not supported, low quality amateur programmed components available on the net. They didn't satisfy us as developers so we created own.

We don't have a dedicated team of developers assigned to each product so sometimes fixes take time, but priorities for all products are the same.


This is good to know! We'll all be looking forward to the resolution for this, then.

Thanks!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tomalb
Junior Member

Posts: 2
Registered: 1/15/2004
Member Is Offline
posted on 1/15/2004 at 09:38 AM Reply With Quote

Any news on this?

It's been a month and a half since reported and over a week since the last "official" reply on the subject.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 1/29/2004 at 12:02 PM Reply With Quote

We do not succeed in reproducing the bug. Tests on IE 5.00.2314.1003, Windows 95 (4.00.950) give negative results out about it.

What platforms (OS) do you have?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
DX4
Junior Member

Posts: 9
Registered: 12/1/2003
Location: Toronto, Canada
Member Is Offline
posted on 1/30/2004 at 11:31 PM Reply With Quote

The OS my copy of IE5.0 was on was Windows 2000 Pro. However, I've just tested this again on a Windows XP SP1 machine. I've found a site that I can download the older versions of the browsers and loaded up IE5.0 SP2 onto my XP machine, and all appears to be working properly now.

I'm wondering if there is any change in the OS, or if there were changes in the SP2 for IE5.0. Does the Java installed on a PC change versions?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tomalb
Junior Member

Posts: 2
Registered: 1/15/2004
Member Is Offline
posted on 2/5/2004 at 07:18 AM Reply With Quote

I have the problem. My browser is IE 5.00.3700.1000 (SP4).
My OS is Win 2000 5.00.2195 SP 4.

If you want other version numbers, tell me how to find them and I'll let you know :)


Kind regards

Tomas
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 
Tigra Menu PRO
Product Demonstrations Live Demos
Alignment & Multimenus
Unlimited Depth
Item sizing and positioning
Inner HTML
Frames, Targeting
Static Positioning
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Tigra Menu PRO FAQ
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 
Product Page Tigra Menu GOLD
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004