Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: IE problems
dragonfly
Junior Member

Posts: 5
Registered: 10/23/2003
Location: Canada
Member Is Offline
posted on 11/5/2003 at 08:26 PM Reply With Quote
IE problems


Hi, I have tested my menu manitobawildlands.org/LoriMenuNew/current_test2.htm on most Mac and PC browsers. my Internet Explorer 6.0 on the PC seems to load the menu last and it takes quite a while for it to load.

Is this a problem with IE or with the browser's settings? Has anyone seen this problem before or has any ideas?

Thanks.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nik


Posts:
Registered: 1/1/1970
Member Is Offline
posted on 11/6/2003 at 09:56 AM Reply With Quote

The page loads slowly even without menu in the Internet Explorer 6.0 on the PC. The menu appears the last because its call is at the bottom of the page. Apparently the problem is in the page code. You should try to remove links to locally positioned images (starting from file:///). It is the most likely that impossibility to load them brakes a browser.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
dragonfly
Junior Member

Posts: 5
Registered: 10/23/2003
Location: Canada
Member Is Offline
posted on 11/12/2003 at 08:35 PM Reply With Quote

Hi,

Thanks for your comments. I have taken out the references to images on the local machine, and moved the menu script to the top of the BODY section. It still seems to load very slow in my IE (on PC winXP) browser. Same url. Any ideas?

Thanks again.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
dragonfly
Junior Member

Posts: 5
Registered: 10/23/2003
Location: Canada
Member Is Offline
posted on 11/13/2003 at 04:51 PM Reply With Quote

Ok, the coding change helped speed up the loading of the page.

The other main problem, I have discovered is that Norton Internet Security, when on highest security setting thouroghly scans each .js file before loading the page, this was the hold up on the 1 system that I was having a problem with. Not much I can do about that.

Thanks for all the help, I really like this product!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004