Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Tigra Fader is clipping, why!??!?!
belgomedia
Newbie

Posts: 1
Registered: 10/17/2008
Location: MontrA?al
Member Is Offline
posted on 10/17/2008 at 05:26 AM Reply With Quote
Tigra Fader is clipping, why!??!?!


I'm trying to this java script into my web page, it works GREAT. However, I've tried to insert a border around the images (from CSS file)

----------------------------------------------------------------------

From my CSS file:

img.galleries_splash
{
border: 1px solid #333333;
background: #000000;
padding: 4px;
width: 225px;
height: 300px;
text-align: center;
clear: both;
position: relative;
margin: 5px 15px;
}

----------------------------------------------------------------

From the index file:

<script language="JavaScript">

// configuration structure
var A_TPL = {
// randomize the array each time page loads
'random' : true,
// number of transparency changes during the transition
// increase for smoother transition, reduce for less CPU usage
'steps' : 20,
// transition duration in seconds
'transtime': .5,
// slide time in seconds
'slidetime': 1,
// width of the slide (optional)
'width' : 225,
// height of the slide (optional)
'height': 300,
// alt text for the image (optional)
'alt' : 'Bienvenue A? mon portfolio A? Welcome to my portfolio',
// css class assigned to the slide <img> (optional)
'css' : 'galleries_splash'
};

// list of images to display
var A_ITEMS = [
'Images/splash_001.jpg',
'Images/splash_002.jpg',
'Images/splash_003.jpg',
'Images/splash_004.jpg',
'Images/splash_005.jpg'
];

// fader initialization
var mySlideShow = new tFader (A_ITEMS, A_TPL);

--------------------------------------------------


Something odd happens, the images moves about 5 px from the original location.

I invite anyone to check out the index page to better understand my problem @

www.belgomedia.com/M_A/index.html

Any suggestions????


Many thanks!!

Marc-AndrA?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 10/18/2008 at 12:33 AM Reply With Quote

Make sure all images are exactly the same dimensions (at least one isn't) and see if setting margins and padding to 0 makes any difference.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Underdude
Junior Member

Posts: 2
Registered: 2/4/2009
Member Is Offline
posted on 2/4/2009 at 06:15 PM Reply With Quote

Had a similar issue, and solved it by wrapping the image with a <div> and giving the border and margin attributes to that wrapper, not to the actual image.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Page Live Demos
Product Page Simple Slide Show
Product Page Multiple Slide Shows
Product Page Methods and Properties
Free Script Download Free Download
Product Documentation Documentation
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004