Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Transparency in Tigra Pro?
RobertDugan
Newbie

Posts: 1
Registered: 6/11/2008
Member Is Offline
posted on 6/11/2008 at 10:10 PM Reply With Quote
Transparency in Tigra Pro?


It would appear that my Tigra Pro does not allow me to make the drop down portion transparent. Correct? Also, whether or not transparent, how do I get the drop down boxes to appear "over/on top" of the page contents below the menu? My drop down boxes appear "behind" the page contents. I finally managed to get the menu positioned where I want it but unless I leave a large gap below the menu, I can't get the drop down boxes to appear over the page contents.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 6/13/2008 at 10:23 AM Reply With Quote

You may need an upgrade to GOLD version to get the result you want.
The information about browser issue with positioning of windowed elements can be found at:
http://www.softcomplex.com/forum/viewthread_10/

Please submit a support ticket if you have any questions or need help with the upgrade.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004