Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Tigra Tree Menu
jayneo
Newbie

Posts: 1
Registered: 4/11/2008
Location: NZ
Member Is Offline
posted on 4/11/2008 at 10:04 PM Reply With Quote
Tigra Tree Menu


Hey
I am very very new to this!
I'm trying to place my awesome tigra menu into my Dreamweaver document. It puts it up the top of the document - how do I place it within the frame I have made? Sorry I know this is probably basic for you guys - BUT PLEASE HELP!!!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 4/14/2008 at 03:24 PM Reply With Quote

This sounds like Dreamweaver question. You'll experience the same issue with any other piece of code not just Tigra Menu.
It's ok to ask and I'd happily answered your question but we just don't use Dreamweaver here.

Anyone?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Tigra Tree Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Frames targeting
Win help style
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Support Forum Technical Support
Support Forum
   
Tigra Tree Menu PRO
Product Demonstrations Live Demos
Multiple Trees
Frames Targeting
Icons and Styles Overloading
Event Handling
Performance Test
Version 1.2 features
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004