Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Tigra menu issues
timhunderwood
Newbie

Posts: 1
Registered: 4/8/2008
Member Is Offline
posted on 4/9/2008 at 07:26 PM Reply With Quote
Tigra menu issues


Hi I have used a Tigra menu to create a drop down navigation bar. I set it to be 150 pixels from the top and 200 from the left. Unfortunately this means that if it is viewed in browsers of different sizes it changes position. How do I correct this?

Thanks
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 4/9/2008 at 11:57 PM Reply With Quote

You'll need either PRO version with centering or GOLD version of the menu which supports the relative positioning - the menu will appear inside the HTML element in which you put menu's initialization code.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004