Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: No background color for menu
ChrisJones
Junior Member

Posts: 3
Registered: 8/10/2007
Member Is Offline
posted on 8/10/2007 at 02:26 PM Reply With Quote
No background color for menu


I created my menu with the Blue Grades Template and the preview looks great. But when I export my menu, I get no colors, all the rest of the menu is there and seems to work fine, I just have no color. thanks.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
ChrisJones
Junior Member

Posts: 3
Registered: 8/10/2007
Member Is Offline
posted on 8/10/2007 at 08:51 PM Reply With Quote

I copied the Menu.js, menu_tpl.js and menu.css files from demo1 to my project folder and got the background to show up, but the location on the page also changed. I have to move all three of the files for it to change. I wish that I could get the background with the right page location.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 8/11/2007 at 03:28 PM Reply With Quote

This sounds like paths error. Depending on the method you use it's either wrong path to CSS file or to the background image CSS files refers to.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
ChrisJones
Junior Member

Posts: 3
Registered: 8/10/2007
Member Is Offline
posted on 8/13/2007 at 01:46 PM Reply With Quote

Well, my CSS file doesn't refer to a background image, just a color (unless I change the CSS file) so it would have to be the Wrong path. I have attached a zip of what was made when I exported if that helps.

Attachment: TCG.zip (4.38kb)
This file has been downloaded 597 times
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 8/13/2007 at 02:48 PM Reply With Quote

something removed a lot of punctuation from menu.css (comment signs, colons etc).
re-export that file making sure everything gets saved correctly.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004