Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Change captions at runtime
hh
Newbie

Posts: 1
Registered: 5/11/2007
Member Is Offline
posted on 5/11/2007 at 07:52 AM Reply With Quote
Change captions at runtime


Is there a way to change the item captions in the menu on e.g. the onItemSelect event.?

Using o_item.a_config[0] seem to change the caption, but this is not shown on the menu... I'm running the Pro version.

Regards,
H
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 5/11/2007 at 01:50 PM Reply With Quote

Once HTML is generated a_config[0] will be ignored. The only way left is getting to the HTML element and changing it via the innerHTML property. The simplified html of the item look like this:

<td id="t%menu_id%_%item_id%"><a href="%a_config[1]%">%a_config[0]%</a>
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Tigra Tree Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Frames targeting
Win help style
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Support Forum Technical Support
Support Forum
   
Tigra Tree Menu PRO
Product Demonstrations Live Demos
Multiple Trees
Frames Targeting
Icons and Styles Overloading
Event Handling
Performance Test
Version 1.2 features
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004