Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Graphics for top-level items
Bewildered
Member

Posts: 10
Registered: 3/23/2007
Member Is Offline
posted on 3/30/2007 at 02:53 PM Reply With Quote
Graphics for top-level items


How do I use graphics ("on" and "off" images for mouseover and mouseout) instead of text for the top-level (level 0) items?

I understand that this would involve some hand-coding in certain files. I'm fine with that. I just want to know exactly how to do it -- especially for the horizontal template.

Thank you.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 3/30/2007 at 04:15 PM Reply With Quote

You don't need to change the core script files. All is done via the configuration files. Check out:
http://www.softcomplex.com/products/tigra_menu_gold/docs/#items_caption

You can use the same technique but instead of <span style...> specify <img src...> for different states of the item.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Bewildered
Member

Posts: 10
Registered: 3/23/2007
Member Is Offline
posted on 3/30/2007 at 11:05 PM Reply With Quote

Great! Sounds good. However, Ia??m not sure what to change, and where. The link...

http://www.softcomplex.com/products/tigra_menu_gold/docs/#items_caption

...shows code beginnig with...

var MENU_ITEMS = [

...and containing lines starting...

'<span style="

But in my menu_files...

var MENU_ITEMS = [

...appears only in items.js, where each item has only one line that looks like...

['Home', 'http://mydomain.com/index.htm'],

Neither of the following code elements appear anywhere in menu_files...

// level 0
'<span style=

Therefore, I dona??t know where to make the changes.

Thank you.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 3/31/2007 at 01:24 AM Reply With Quote

That's the 'Home' part that needs to be replaced with the array of three stirngs. For example if you try:

[['Home1', 'Home2', 'Home3'], 'http://mydomain.com/index.htm'],

you'll see Home1 in normal state, Home2 in mouseover and Home3 in mousedown. Now just replace that text with the HTML code including images and you're all set.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004