Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Multiple forms possible with non-pro Validator?
Bas
Junior Member

Posts: 4
Registered: 9/6/2006
Member Is Offline
posted on 9/6/2006 at 11:36 AM Reply With Quote
Multiple forms possible with non-pro Validator?


I have a page with three separate forms and use the regular (not-pro) version of Form Validator. Although the features-page of the Form Validator states: a??Multiple forms per page supported,a?? it wona??t work.

I placed the appropriate javascript-code right after the </form>-tags and made sure I used unique labels and fields per form, but it validates only one form at a time (the last one).

Am I making a mistake, or do I indeed need the pro version?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tigra
Administrator

Posts: 2049
Registered: 6/17/2002
Location: US, CO
Member Is Offline
posted on 9/6/2006 at 02:33 PM Reply With Quote

free version supports multiple forms. Make sure to initialize separate instance of the validator for each form and check for conflicting names (forms, configuration variables, validator reference etc).
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Bas
Junior Member

Posts: 4
Registered: 9/6/2006
Member Is Offline
posted on 9/7/2006 at 02:31 AM Reply With Quote

Oops!

I forgot to change the variable name in the constructor call and match it with the "onsubmit"-event handler.

It's working now.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Bas
Junior Member

Posts: 4
Registered: 9/6/2006
Member Is Offline
posted on 9/7/2006 at 05:24 AM Reply With Quote

Cheered to soon. It works on all browsers exept Safari (Mac) and Internet Explorer 6.0 (Windows).

I don't care to much for Safari (Firefox and Camino work fine), but IE is of course crucial. The form is simply not validated and send immediately after submit.

Is there something I especially can't or must do in order for IE to work properly?

The page with the three forms can be seen here: <http://www.bomenvoorkoeien.nl/2006/donateur.htm> . Each tab is a separate form.

[Edited: link is now working]
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Bas
Junior Member

Posts: 4
Registered: 9/6/2006
Member Is Offline
posted on 9/7/2006 at 09:11 AM Reply With Quote

Sorted it out. I had left a comma at the end of the last o_config settings after cutting and pasting some.

Removed it and IE works!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Product Page
Product Demonstrations Product Demos
Registration Form Validation
Login Form Validation
Free Download Free Download
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Validators Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004