Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Struggling with node colours and links.
Tamilyrn
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/21/2005
Member Is Offline
posted on 9/21/2005 at 01:57 PM Reply With Quote
Struggling with node colours and links.


I have a situation where I have a three (sometimes 4) deep tree structure.

I want the root to have colour scheme /styles A and the next level to have colour scheme / styles B. As best I can see I am able to specify only a node scheme which of course then propogates through the rest of the subnodes.

Is it possible to apply a style on an item (via tree_tpl for example) or any other method of achieving this.

Secondly, the purpose of my tree is (for the main) simply to list items - I don't want links. I can use null for the link but it still seems to treat it as a link - both in terms of the underline on the text and with the mouse cursor changing to a hand.

I upgraded to the pro version to sort this and other issues but am still struggling with the above.

Any help or pointers appreciated.
Thanks.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Tamilyrn
Junior Member

Posts: 2
Registered: 9/21/2005
Member Is Offline
posted on 9/21/2005 at 03:42 PM Reply With Quote

ok - some progress being made :

I can apply styles to items but cannot change their colour or the fact that they are underlined (V1.2 pro).

If, for exmaple, I have a defined style in tree.css 'titlestyle' and make it bold and blue in colour and then apply the following to the title item :

{'st':1,'s0':'titlestyle','s4':'titlestyle','s64':'titlestyle','s68':'titlestyle', 's8':'titlestyle','s12':'titlestyle','s72':'titlestyle','s76':'titlestyle'},

What I get is a *black*, bold and *underlined* item.

Have checked for anchors etc. and, while I do have <font xxx color=#xxxxxx></font> items and indeed link anchors they are all correctly terminated.

Don't understand either the failure to change colour or the insitance on underlines (I don't want the title either to be a link or to behave like one).

Any help or suggestions ?
Thanks.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
rock
Moderator

Posts: 687
Registered: 4/15/2003
Member Is Offline
posted on 9/22/2005 at 10:36 AM Reply With Quote

As some style settings for link in tree item could be inherited from global settings for the anchors, you should use style classifiers for link in tree item.
Here is topic with similiar discussion
Please see the product documentation for details
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos
Multiple Trees
Frames Targeting
Icons and Styles Overloading
Event Handling
Performance Test
Version 1.2 features
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004