Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: very slow loading in IE
bert
Junior Member

Posts: 8
Registered: 2/17/2005
Member Is Offline
posted on 3/30/2005 at 10:23 AM Reply With Quote
very slow loading in IE


Hello,

I use the Tigra menu free version and on older computers (PII and older) the menu loads very slow in IE. I have to stare at a blank screen for like 10 sec. before the page loads completely. With Mozilla/Firefox no speed problems. I have no pictures and my menu isn't big (like 30 links or so). Anyone has any ideas? Is there something in the script I can adjust or in IE?

greetz,
Bert
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
olga
Administrator

Posts: 84
Registered: 11/22/2004
Member Is Offline
posted on 3/30/2005 at 08:38 PM Reply With Quote

Can you, please, check the performance of the menu in the same circumstances but with more powerful computer? Does our demonstration pages work the same way with your older computer?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
bert
Junior Member

Posts: 8
Registered: 2/17/2005
Member Is Offline
posted on 3/31/2005 at 12:10 PM Reply With Quote

I just tested my menu on another old computer (pIII 500, 128mb, win98, IE6.0) and there it loads perfectly! The computer I first tested my menu on is a pIII 450, 512mb, XP, IE6.0. Also your demonstration pages on this computer takes about 8 to 9 seconds to load...I'm puzzled...Is XP causing the problem?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
bert
Junior Member

Posts: 8
Registered: 2/17/2005
Member Is Offline
posted on 3/31/2005 at 12:59 PM Reply With Quote

Tested at home on another old computer (celeron 500, XP, IE6.0, 256mb) and it also worked fine...Strange that only a few computers at my work seem to have a speed problem in IE6.0 (all have the same image by the way)...Guess maybe a software problem with javascript...
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 
Tigra Menu PRO
Product Demonstrations Live Demos
Alignment & Multimenus
Unlimited Depth
Item sizing and positioning
Inner HTML
Frames, Targeting
Static Positioning
Free Download Menu Builders
Online Builder
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Tigra Menu PRO FAQ
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 
Product Page Tigra Menu GOLD
Functionality demos Functionality demos
Multiple
Cross-framed
Select-boxes
Effects
Design demos Design demos
Icons & arrows
Idea!
Hi there!
Matrix
MS Style
XP Style
Dots
3D-Buttons
Product Documentation Documentation
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Technical Support
Support Forum
Customer Care System
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004