Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Installation problem with defining paths
TonyK77
Newbie

Posts: 1
Registered: 3/25/2005
Member Is Offline
posted on 3/26/2005 at 12:00 AM Reply With Quote
Installation problem with defining paths


I have all of the files on the server but have been unable to get past the install button. Regardless of what paths I type, and I have tried just about every combination possible, the install button does nothing when pressed except keep me on the same screen.

After unpacking the files, I did have to create the data folder in the cl_files folder.

It is probably something very simple, but I am stumped and have spent way too much time trying to solve it.

Please help.

Thanks
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
cmacalvary
Member

Posts: 63
Registered: 11/27/2005
Location: http://events.cmacalvary.org
Member Is Offline
posted on 11/28/2005 at 06:13 PM Reply With Quote

Quote:
Originally posted by TonyK77
I have all of the files on the server but have been unable to get past the install button. Regardless of what paths I type, and I have tried just about every combination possible, the install button does nothing when pressed except keep me on the same screen.

After unpacking the files, I did have to create the data folder in the cl_files folder.

It is probably something very simple, but I am stumped and have spent way too much time trying to solve it.

Please help.

Thanks


I ended up putting my calendar on a separate subdomain of its own. It was the only way I could get it to install correctly

see: http://events.cmacalvary.org

Good Luck
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
jdujmovich
Newbie

Posts: 1
Registered: 3/28/2006
Member Is Offline
posted on 3/28/2006 at 07:21 PM Reply With Quote

I am having the same problem! Pretty annoying I must say when you dont' get 2 seconds into the first install page and it fails. I'm going to try it a few more times before I blow!
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
TimR
Newbie

Posts: 1
Registered: 4/1/2006
Location: Scotland
Member Is Offline
posted on 4/1/2006 at 02:05 PM Reply With Quote

Exactly the same here - its a complete dead end with no hint on how to fix the problem.

Is no one from Soft Complex monitoring this thread?

Tim R
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
m4him
Newbie

Posts: 1
Registered: 6/1/2006
Member Is Offline
posted on 6/1/2006 at 10:52 AM Reply With Quote
same problem


I had the same problem until I changed the paths when the setup.php asked for them. I changed them to the full path for my hosting server

/home/lomadelu/public_html/eventcalendar/eventcalendar/cl_files/

I have two eventcalendar directories because I did not want to put the startup php files in my public_html directory.
The index.php would have overwritten my current index.php.

Kenton
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos
Free/Trial Script Download Free Download
Product Documentation Documentation
Documentation page
Change Log
Support Forum Support Forum
Order Now ORDER NOW!
Add to Cart
View Cart
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004