Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Menu does not display at all
IntranetDeveloper
Junior Member

Posts: 6
Registered: 2/19/2005
Member Is Offline
posted on 2/19/2005 at 03:44 PM Reply With Quote
Menu does not display at all


I've seen this post a couple of times and have not yet seen an answer for the problem. I'm new to the product and to the best of my abililty have done what was explained in the online documentation. I've already spent two hours trying to just get it to show up on the page.

#1. Placed the following inside my Head tags:

<link rel="stylesheet" href="menu.css">
<script language="JavaScript" src="mymenu.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_items.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_tpl.js"></script>
</head>

Yes the files do exist I have verified they are there..

#2. Placed the following just prior to my closing body tag:

<script language="JavaScript">
new menu (MENU_ITEMS, MENU_POS);
</script>

The menu still does not show up, if anyone has any insite on this please provide.

Thanks
-J
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
IntranetDeveloper
Junior Member

Posts: 6
Registered: 2/19/2005
Member Is Offline
posted on 2/19/2005 at 04:18 PM Reply With Quote
Menu does not display at all


After Deleting and starting all over again I noticed the following:

<link rel="stylesheet" href="menu.css">
<script language="JavaScript" src="mymenu.js"></script>

I changed the menu.js but noticed that the file menu.js does not exist at all. So I changed it back to menu.js. Then tried creating, saving, exporting, but this file is not being created, perhaps this is the problem.

I would assument that this would be automatically generated and required since it is reference in the head tag of the page being loaded...

Strange, sure would like some help on this... anyone???

-J
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
IntranetDeveloper
Junior Member

Posts: 6
Registered: 2/19/2005
Member Is Offline
posted on 2/23/2005 at 11:03 AM Reply With Quote
Menu does not display at all


I find it strange that this is not being addressed by the administrator. I have seen several posts concerning similar problems but no answer to them.

I created another menu to be added to a page

1. accepted the default name for the menu "doc1"

2. Exported the files to the same directory as the page.

3. Added the Required statements to the web page for the menu as follows:


In the <head> tag.................
<link rel="stylesheet" href="menu.css">
<script language="JavaScript" src="menu.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_items.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_tpl.js"></script>

and just prior to the closing body tag

<script language="JavaScript">
new menu (MENU_ITEMS, MENU_POS);
</script>


Still no menu appears and again no answer to the problem. As an evaluator for the licensed product this is a step in the wrong direction for me actually buying the product. Sure could use an answer.

Also I do not see the file menu.js anywhere in my file structure as follows:
<script language="JavaScript" src="menu.js"></script>
What is this file and why is it not being created? I thought perhaps it was the name of the menu that I saved so I changed the name of the menu I created (doc1) to match but it did not affect the outcome, so I changed the name back.

-J
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
IntranetDeveloper
Junior Member

Posts: 6
Registered: 2/19/2005
Member Is Offline
posted on 2/27/2005 at 04:38 PM Reply With Quote
Menu does not display at all


Problem Solved and couldn't be happier with the product.

the menu.js which I couldn't find is located within the extracted zip structure. Make a copy of it and put it in the same directory as the page your using it on.

Looking back it's a no brainer must have had a brain cramp.

I'll be picking up the gold version just for the ability to place menu's in table cells. Well worth the price!
-J
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page Tigra Menu
Product Demonstrations Live Demos:
Traditional Blue
White Steps
Inner HTML
All Together
Frames Targeting
Free Download Free Download
Free Download Menu Builders
Online Builder
Builder for Windows
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Menus Comparison Table
Support Forum Support Forum
 

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004