Support Forum Softcomplex logo
About Us  | Services  | Download  | Order  | Support  | |
| Search | Today's Posts | Stats | Board Rules | Not logged in [ Login | Register ]
go to bottom
Last active: Never

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread
Author: Subject: Error: Can't execute code from a freed script
RicherD
Junior Member

Posts: 3
Registered: 1/28/2004
Member Is Offline
posted on 1/28/2004 at 03:08 AM Reply With Quote
Error: Can't execute code from a freed script


Hi Guys,

Has anyone encountered this Javascript error before? I'm using Tigra Scroller standard, not pro... It's working great 99% of the time, but bringing up this error ocassionally in IE -

Error: Can't execute code from a freed script
Code: 0
URL: www.domain.com/ts_files/scroll?0

Using IE on PC - doesn't happen every time the page loads - but when it does, it's prevents the scroller from loading... proving very difficult to track down.

I can email a PM / Email the URL if that would help.

Thanks in advance
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
RicherD
Junior Member

Posts: 3
Registered: 1/28/2004
Member Is Offline
posted on 1/28/2004 at 03:13 AM Reply With Quote
One other question...


Am I using the latest version? - I see the Tigra Scroller home page here states v1.5 - but when I download the zip file I get v1.4 - is this the newest release?

http://www.softcomplex.com/products/tigra_scroller/

Thanks again
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
rock
Moderator

Posts: 687
Registered: 4/15/2003
Member Is Offline
posted on 1/29/2004 at 12:00 PM Reply With Quote

Could you provide the URL of the project to reproduce the problem.
http://www.softcomplex.com/support/
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
RicherD
Junior Member

Posts: 3
Registered: 1/28/2004
Member Is Offline
posted on 1/29/2004 at 06:02 PM Reply With Quote

Thanks, but the problem has now been resolved - it turned out to be an conflict with ZoneAlarm interfering with the page display.

Thanks again.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
chsushanthi
Newbie

Posts: 1
Registered: 2/4/2004
Member Is Offline
posted on 2/4/2004 at 07:28 AM Reply With Quote
Can't execute code from a freed script


hi,
Im also undergoing the same problem of
"Can't execute code from a freed script " and on my system "Zone alarm" is active. Shall u please tell me how have you rectified the error?

Thanks and regards
Sushanthi
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread

Related Links:
Product Page
Product Demonstrations Live Demos:
Multiple vertical scrolling
Horizontal scrolling
Free Download Free Download
Product Documentation Documentation:
Documenation Page
Change Log
Support Forum Technical Support
Support Forum
   

Go To Top


Powered by XMB 1.9.1 Nexus
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2004