Board Logo

Slideshow images cascading down the page
eleniontolto - 7/24/2008 at 10:39 AM

This seems like a strange problem, but I've set up the slideshow using partially transparent .png files of about 300kb each, and it appears in the correct spot at first, but then the initial image never disappears and the next image instead appears further on down the page,and the next further on down after that.

Does anybody have any ideas of what could be wrong here?? I attached a screenshot so you can kind of see what's going on, though it doesn't really all fit in the screen very well. The top image where you see the leaf is where the slideshow is supposed to take place. That leaf picture is the first image of the slideshow, but then it never disappears and one below it appears, and then after that another down where you see the leaves and the hand, and so on.

Any help at all would be GREATLy appreciated!

Tim


eleniontolto - 7/24/2008 at 06:27 PM

figured it out...i didn't like me leaving the height and width blank for some reason.


eleniontolto - 7/24/2008 at 06:40 PM

ermm, spoke too soon....well it fixed it in firefox, but IE now does it only horizontally


eleniontolto - 7/24/2008 at 06:41 PM

no edit function? just realized its not quite the same. The first image appears as it should, but then the next image appears to the right a bit, but then does the whole slideshow in that one spot rather than continuously moving accross the page


Softcomplex: http://www.softcomplex.com/
Back to forum: http://www.softcomplex.com/forum/