Board Logo

First time Install went great, but have 2 problems.
con4mity - 5/2/2005 at 07:00 PM

Hey, nice program. I'm evaluating this product for developer license purchase.

So far it's seems very nice. I have just two issue to work out and one of those was my blunder.

I created a calendar, and then messed up and deleted the config files. I tried putting back backups but it didn't work. I now have the calendar in the calendar list, but it doesn't work. How can I completely remove it so it doesn't show up in the drop down?

Also, if I use "'" or """ quotes of any kind, int he event list they are escaped incorrectly. My server uses magic quotes which I think is causing this problem. How can I fix this. When adding events with quotes in the title or body the system looses the events, and I have to manually edit them.

Can I edit out the str_replace or which ever function is escaping the quotes, and if so where would I find it? Or is there a setting to adjust for magic quotes.

Thanks,


con4mity - 5/15/2005 at 12:05 PM

Alright! Only 2 weeks later and... thanks for all the input, lol.

I fixed these issues.

The quotes issue I just used a str_replace in calendar.php. Since it only mattered while viewing the calendar this was the easiest process.

Am I the only person that was getting "can't" or other displaying next to single quotes?

Anyway, cheers.


SOLOHelp.com - 9/2/2005 at 08:44 PM

I have the same problem but you cant get any help on this forum.


Softcomplex: http://www.softcomplex.com/
Back to forum: http://www.softcomplex.com/forum/