Board Logo

Scroller PRO / IE Incompatibility
Technodawg - 2/12/2005 at 02:38 PM

Ever since I installed the scroller (Pro version) on my message boards at:

http://mb8.scout.com/bbrownsinsider

I've been getting messages - only a couple per day, but some - complaining about problems with Internet Explorer. Here is a sample:

"I recently have been experiencing difficulty when I view the message boards. When I hit back after viewing a page or submit a post my computer locks up and I get the "Explorer not responding" message. "

It is clearly tied to the scroller, and only occurs with IE.

Have you heard of this problem before? Is it related to cache settings?

This is a serious issue for us. Our visitors love the scroller, but I will have to ditch it if these problems continue.


Technodawg - 2/14/2005 at 05:02 PM

Check it out:

http://mb8.scout.com/fbrownsinsiderfrm15.showMessage?topicID=37322.topic

Bump...


Technodawg - 2/17/2005 at 06:35 PM

Anyone work here?


rock - 2/18/2005 at 01:10 PM

Reasons could be following
1. You call the script from different domain. Try to use same domain for the script.
2. You tpl file has following errors:
var LOOK = {
'size' : [730, 100], //you should not leave the coma after the last key-value pair.
},
BEHAVE = {
'auto' : true,
'vertical' : true,
'speed' : 3, //you should not leave the coma after the last key-value pair.

} // coma sign required
ITEMS = [
.....


Softcomplex: http://www.softcomplex.com/
Back to forum: http://www.softcomplex.com/forum/