Board Logo

TIGRA MENU DOESNT SHOW UP
STAR36 - 6/11/2007 at 07:33 PM

I recently download the menu and after exporting all the script into asp.net for some reason nothing shows up whenever i ran the page


tigra - 6/11/2007 at 08:18 PM

Check for JavaScript error messages. If you don't see them then either they're not enabled or you didn't add the menu initialization code to the page... or menu works but outside of the visible area of the window (which is unlikely).


STAR36 - 6/12/2007 at 03:17 AM

There is no error message.What do you mean that, their are not enable? An which code is the one to add initialization to the page
Thanks


STAR36 - 6/12/2007 at 03:49 AM

This is my index page code is there anythin wrong with it


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >

<head>
<title>Tigra Menu Test</title>
<script language="JavaScript" src="menu.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_items.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_tpl.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="menu.css">

</head>








<script language="javascript">
// Tigra Menu Builder project file
// Project Name: - Untitled -
// Saved: 06/10/2007

var N_MODE = 0;

var N_TPL = 1;

var A_MENU = {
'menu_pos': 'relative',
'menu_name': '- Untitled -'
};

var A_TPL = [
{
'level_layout': 'h',
'level_width': 100,
'level_height': 24,
'level_left': 99,
'level_top': 0,
'time_expand': 200,
'time_hide': 200,
'level_style': 0
},
{
'level_layout': 'v',
'level_width': 120,
'level_btop': 25,
'level_bleft': 0,
'level_left': 0,
'level_top': 23,
'level_style': 1
},
{
'level_btop': 10,
'level_bleft': 105
}
];

var A_ITEMS = [
{
'text_caption': 'Home',
'children': [
{
'text_caption': 'Login',
'children': [
{
'text_caption': 'Register',
'link_href': 'Register.aspx',
'children': [
{
'text_caption': 'Login',
'link_href': 'LoginPage.aspx'
}
]
}
]
}
]
},
{
'text_caption': 'Reports'
},
{
'text_caption': 'Photos',
'link_href': 'LOADPIC.ASPX',
'children': [
{
'text_caption': 'Uploadload images',
'link_href': 'LOADPIC.ASPX'
}
]
},
{
'text_caption': 'Adminstration'
},
{
'text_caption': ' Accounts'
},
{
'text_caption': 'Feedbacks',
'link_href': 'Feedbacks.aspx',
'children': [
{
'text_caption': 'Feedbacks',
'link_href': 'Feedbacks.aspx'
}
]
}
];

var A_STYLES = [
{
'name': 'blue grades - root level',
'box_background_color': ['#009999','#4D99E6',null],
'box_border_color': '#2B547F',
'box_border_width': 1,
'box_padding': 4,
'font_color': ['#00FFFF','#FF0000','#0099FF'],
'font_family': 'Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;',
'font_size': 12,
'font_weight': 0,
'font_style': 0,
'font_decoration': 0,
'text_align': 'center',
'text_valign': 'middle',
'n_order': 0,
'n_id': 0,
'classes_i': ['TM0i0','TM0i1','TM0i2'],
'classes_o': ['TM0o0','TM0o1','TM0o1']
},
{
'name': 'blue grades - sub levels',
'box_background_color': ['#4D99E6','#3C76B2'],
'box_border_color': '#2B547F',
'box_border_width': 1,
'box_padding': 4,
'font_color': '#FFFFFF',
'font_family': 'Tahoma, Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;',
'font_size': 12,
'font_weight': 0,
'font_style': 0,
'font_decoration': 0,
'text_align': 'left',
'text_valign': 'middle',
'n_order': 1,
'n_id': 1,
'classes_i': ['TM1i0','TM1i0','TM1i0'],
'classes_o': ['TM1o0','TM1o1','TM1o1']
}
];



new menu (MENU_ITEMS, MENU_TPL);
</script>

<body>


<script language="JavaScript">
new menu (MENU_ITEMS, MENU_TPL);
</script>

</body>
</html>


tigra - 6/12/2007 at 03:06 PM

It's the "Save" file you copied into your HTML page. You need to follow the instructions on the "Export" page of the builder.


STAR36 - 6/15/2007 at 10:43 PM

What instruction page on the export bulider?Can u give me an example


tigra - 6/15/2007 at 11:05 PM


STAR36 - 6/17/2007 at 03:37 AM

For some reason i cannot open this file on my pc so Where on this site can i download this file? is there a link u can give me
Thanks


STAR36 - 6/21/2007 at 03:02 AM

can someone tell why i cannot open this file on my pc or can someone send me this file


tigra - 6/21/2007 at 04:50 AM

when you say "this file" what file do you refer to? I loaded the text of the "save file" you posted here into the builder included in the menu's distribution package and it worked fine including the export page screen shot of which I've posted in my last message. Everything seems to work fine (WinXP/Firefox).


STAR36 - 6/22/2007 at 01:13 AM

Are you using VISUAL WEBDEVEOPER 2005? like i stated nothing show up. Did you run it locally or in a remote environment?


tigra - 6/22/2007 at 03:57 PM

We don't use "VISUAL WEBDEVELOPER 2005", all you need is any plain text editor to save the configuration files from the Tigra Menu Builder. Generated page with the menu can be viewed in the browser from local disk or from remote web server.


STAR36 - 6/22/2007 at 11:41 PM

Well i'm running a aspnet page so are you saying you cannot incorporate the menu builder into it? i guess that would explain why it doesnt show up


tigra - 6/23/2007 at 02:21 AM

Nop, I don't say that. The menu will work in any web page, it doesn't matter what's on the server side, as long as the HTML/JS/CSS on the client side (in the browser) is correct. You can view->source in your browser to see if everything is as it is supposed to be.


ahava - 3/1/2008 at 11:00 AM

I'm having the same problem, my menu isn't showing up. I have <head><link rel="stylesheet" href="menu.css">
<script language="JavaScript" src="menu.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_items.js"></script>
<script language="JavaScript" src="menu_tpl.js"></script></head> and <script language="JavaScript">
new menu (MENU_ITEMS, MENU_TPL);
</script> in the body. The only .js file I changed is the one for the menu items...why isn't it working?


andyc1864 - 6/30/2008 at 12:03 PM

Hi,

I have exactly the same problem. Been using the free version for a number of weeks, and have used the builder successfully on each occasion. I purchased the gold version today. Tried out a completely new test menu. It previews ok, after following the export procedure and running it, I get a blank page with no errors.

Has anyone solved this?

Thanks

Andy


tigra - 6/30/2008 at 04:06 PM

Please submit support ticket or email with your files attached or the URL of your page.


Softcomplex: http://www.softcomplex.com/
Back to forum: http://www.softcomplex.com/forum/